8 december 2013, 168 dagar kvar till EU-valet. Vad gjorde jag för Piratpartiet idag?

Natten spenderade jag delvis på en tunnelbanestation i Stockholm där jag diskuterade med en pirat hur hen kunde aktivera sig lokalt och bidra enormt med sina förmågor. Kom ifrån med härliga framtidsförhoppningar och löfte om återkoppling.

Den senare natten spenderade jag med att skriva färdigt en debattartikel jag kommer skicka in ikväll. De sista månaderna inför valet nu ska jag satsa hårt på att få iväg allra minst två debattartiklar i veckan, så trappa upp lite från hur det varit den senaste tiden. Det är nu det gäller.

Hela dagen har jag sen suttit på partistyrelsemöte, det första med 2014 års styrelse. Det var super!

Vad har du gjort?

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *