27 november 2013, 179 dagar kvar till EU-valet. Vad gjorde jag för Piratpartiet idag?

Idag har varit en lite slappare piratdag eftersom jag hade en hel del projekt att sitta och jobba med. Jag satt dock lite och petade med PPs nya engelska webbsida, som förhoppningsvis snart blir klar om jag slutar slöa med den.

Sen gick jag igenom en hög med svar från quiztävlingen vi hade i måndags, och kom fram till en vinnare. Jag bloggade om det på PP Linköpings sida, och sen skickade jag iväg ett mail till vinnaren.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *