26 november 2013, 180 dagar kvar till EU-valet. Vad gjorde jag för Piratpartiet idag?

Idag vaknade jag av att det ringde på dörren. DHL gav mig ett paket med nytt och shiny kampanjmaterial som jag beställde i förra veckan eftersom det jag hade börjat ta slut. Jag har blivit de facto dealern i Linköping med omnejd, så jag brukar alltid ha med lite för många flyers och dela ut till de som inte har några.

Senare på kvällen skrev jag mail, bloggpost, och facebookevent om nästa veckas piratfika, och smsade en aktivist som var med för två gånger sen för att fråga om hen tänkte dyka upp på nästa.

 

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *