Stormen

2012 släppte jag Stormen, en filosofisk skräckroman, i e-boksformat. Den är inget vidare alls, men vill du genomlida den kan du ladda ned den här.

Home

Sommaren 2013 släppte jag Home, en konstig blandning mellan självbiografi, roman, och poesisamling. Du kan ladda ned den här.

Du kan beställa Home genom att skicka ett mail med din postadress till anton@nordenfur.se, så får du boken med faktura inom ett par arbetsdagar. Boken kostar 50 kronor plus 30 kronor frakt. Vill du spara på frakten kan du höra av dig för att hämta upp den i Stockholm.

Bor du utanför Sverige kan du köpa den genom Amazon: FranceGermanyIndiaItalySpainUKUSA.

Work in progress

Jag har jobbat på min tredje bok Dagen då Kajsa försvann: stjärnors död och den eviga ensamheten till och från sedan jag avslutade Home 2013, och har kommit en bra bit på vägen. Nu har jag kvar att sammanställa en massa fragment, få skrivna några av de tråkigare men nödvändiga delarna, och fixa den ganska komplexa text- och grafiklayouten.

Kajsa blir min mest personliga bok hittills, vilket säger en del för den som läst Home. Så jag vet helt enkelt inte säkert än om jag kommer våga släppa den. Kanske blir det en kraftigt redigerad version som kommer ut. Förhoppningsvis under 2018.

 

Home_Cover_for_Kindle

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

En tanke på “Böcker”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *