Nu är då Piratpartiets omröstning till riksdagslista igång, och den håller på till natten till den 22 december. Alla medlemmar i partiet kan rösta, och mer information om hur man gör det finns här.

Jag ställer upp i år, och till skillnad från EU-listan ställer jag upp och hoppas på att komma på valbar plats. Det gör jag både för att jag faktiskt drömmer om att få sitta i riksdagen och arbeta för partiets frågor, och för att jag helt ärligt tror att jag är bland de 15-20 personer medlemmar i vårt parti som är bäst på att driva vår politik. Jag är inte den som brukar promota mig själv allt för mycket (Eller är jag det? Kanske. Jag vet inte.) men här har ni då min något ickeödmjuka kandidatförklaring.

Jag är därför glad att se att jag fått stå med på alla föreslagna listor hittills (Henrik Brändén, Jonathan Rieder Lundkvist, Jacob Hallén, Torbjörn Wester), och hoppas att jag får medlemmarnas förtroende.

Den som har några frågor är välkommen till utfrågningstråden.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *