insändareSöndagen den 16 februari bestämde jag mig för ett nytt aktivistmål. Jag har tänkt väldigt länge på hur jag ska bli bättre på att få in många insändare och debattartiklar, och alltid när jag bestämmer mig för olika saker blir det fel.

Nu bestämde jag mig för ett konkret mål – fem insändare ska skrivas och skickas varje vecka fram till EU-valet den 25 maj. Det är förstås bara en bråkdel av de som kommer in, men så många ska i varje fall skrivas. (Ja, jag tänkte en dag först, men det är bättre att säga fem i veckan och ge lite andrum.)

Så här har första veckan sett ut.

  • Söndagen 16/2 skrev jag om psykisk ohälsa hos HBTQ-ungdomar och skickade in till Östgöta Correspondenten.
  • Måndagen 17/2 skrev jag om fildelning och skickade in till Norrköpings Tidningar.
  • Onsdagen 19/2 skrev jag om fildelning och skickade in till Upsala Nya Tidning. (togs inte in eftersom de inte låder politiker skriva insändare)
  • Lördagen 22/2 skrev jag om musikindustrin och skickade till Sundsvalls Tidning.
  • Söndagen 23/2 skrev jag om HBT-personers rättigheter i världen och skickade till Dagens Nyheter.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

En tanke på “En vecka med insändare”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *