Grattis till WWW på tjugoårsdagen

Eftersom jag var på Pride vid tillfället så missade jag att gratta World Wide Web på sin tjugoårsdag i lördags (6 augusti), men som tur var skrev jag ju om detta i förhand (länk).

Den 6 augusti 1991 klockan 10:56 skrev Tim Berners-Lee, en fysiker på CERN, ett meddelande i en Internetgrupp, meddelandet som började allt, meddelandet som i mångt och mycket revolutionerade sättet vi ser på världen idag. Jag själv föddes ett år efter WWW:s skapande, och har växt upp i en tid mitt emellan allting, där jag fått chansen att se Internet växa från sina stapplande steg på det sena 1990-talet till den livsviktiga delen av vardagen som det är idag. Jag skulle inte kunna tänka mig en värld utan det, och jag vill inte heller.

Grattis!

Related posts:

About Anton Nordenfur

One thought on “Grattis till WWW på tjugoårsdagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *