Härmed kandiderar jag till Piratpartiets lista för riksdagsvalet 2014. Kom gärna och ställ mig frågor i min utfrågningstråd. Läs mer om hur medlemsomröstningen kommer att gå till här. Nedan kommer lite om mig.

Jag heter Anton Nordenfur, är 21 år gammal och har nu varit aktiv i Piratpartiet och Ung Pirat i nästan exakt fem år, och under denna tid har jag engagerat mig både på lokal och nationell nivå. Just nu sitter i partistyrelsen, är innovationspolitisk talesperson, och är ordförande i Linköping.

Under 2009 var jag snäppet för ung för att rösta, och jag spenderade det med att kampanja för Piratpartiet, främst på lokal nivå. 2010 kandiderade jag till Linköpings kommunfullmäktige samt var mycket aktiv i valkampanjandet, organisationen, valsedelsdistributionen, med mera.

Sedan dess har jag omfokuserat mer till nationell nivå. 2012 valdes jag in i partistyrelsen och 2013 blev jag talesperson för innovationsfrågor. Förra helgen var jag och representerade svenska Piratpartiet på PP EU-konferensen i Aten.

Jag har god erfarenhet av media, och har representerat partiet på TV, i debatter, i debattartiklar, et cetera, samt varit med på många av partiets events inklusive Bokmässan, Pride, och demonstrationer.

Jag arbetar som frilansande författare och översättare, och släppte i oktober min andra bok ”Home”.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *