Nu ställer jag upp i PP:s styrelseval

I år ställer jag upp i Piratpartiets styrelseval. Kom och fråga ut mig!

Jag tvingades därmed stå ut med den fruktansvärda känslan i att göra en förkortning av mitt liv som pirat och som privatperson. Vad säger man?

Jag har varit aktiv i UP och PP sedan 2008, och 2009-2012 satt jag som ordförande för UP Linköping. Sedan ett par veckor tillbaka är jag numera kassör. Jag har varit med och anordnat ett par lyckade demonstrationer, samt ställde upp i kommunvalet 2010 och var medansvarig på Pride 2011.

Just nu är jag fullt uppe i att försöka utveckla PP organiskt, och jag fokuserar främst på frågor relaterade till forskning och högre utbildning, i nuläget bl a open access och framtiden i rymdforskning.

Jag anser att jag hör hemma i styrelsen eftersom jag har mycket att ge till rörelsen. Jag är mycket engagerad och intresserad, och är fokuserad på vad jag behöver göra. Jag älskar att göra utredningar om diverse områden, och sitter ofta flera timmar i streck när jag utreder speciellt de punkter där piratism, humanism och vetenskap möts.

Utöver piratrörelsen studerar jag på Linköpings universitet, där jag läser ett basår i kinesiska och östasiatisk politik inför civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik. På min fritid ritar jag webbserien Herr Gurka, spelar piano, är aktiv i scoutrörelsen, och leker med mitt teleskop.

Related posts: