The Pirate Times, den internationella piratrörelsens nya nyhetssida släpps idag den 13 augusti! Sidan borde vara online nu på www.piratetimes.net. Tidningen leds av tysk-britten Gefion Thuermer och ett gäng journalister, däribland jag. Jag kommer att fokusera på nyheter från Norden och Östasien, och min första artikel – om den svenska Breddningsbloggen – är en av de första artiklarna.

Önska oss lycka till!

Uppdatering: Min artikel blev den första att komma upp, vilket är jättekul. Artikeln har redan, efter drygt tio timmar, över 100 shares på Facebook och nästan 50 på Twitter. Det känns som om det kommer att gå bra för Pirate Times, och det är kul att få skriva för en så pass stor publik.

Kolla också in Florian Staschecks artikel om unga piraters resor till EU-parlamentet till Bryssel. Nästa artikel tror jag kommer ut imorgon.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

En tanke på “Pirate Times släpps”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *