ppopinion

I dagens Skopundersökning får Piratpartiet 3.1 % i EU-valet, en ökning från 2.4 % i den förra undersökningen som gjordes i februari-mars. Det är en imponerande ökning, speciellt när man tänker på hur vi samtidigt hålls borta från medias rampljus.

Igår var det tre veckor kvar till valurnorna stänger. Fortsätter vi öka i samma takt kommer vi in. Nu kör vi hårt.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

3 kommentarer på “Piratpartiet fortsätter stiga i opinionsmätningar”

  1. Jag har varnat många gånger förut för att spå i kaffesump, när vi försökt tolka enstaka tiondelars förskjutningar i en grupp ”övriga” som legat runt en procent. Men det här är inte kaffesumpspådomar. Det här är statistiskt trovärdiga siffror.

    Så redan innan vi hunnit komma igång med den riktigt intensiva valrörelsen, och innan vi fått vara med i debatter och utfrågningar, vet så många att vi finns och att de vill rösta på oss, att vi är på väg att nå upp till 4%-spärren.

    Nu gäller det bara att fortsätta kampanja lika bra, så kommer vi att kunna fortsätta kämpa för integritet och informationsfrihet inne i EU-parlamentet. Med ett, två eller tre mandat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *