Om mindre än ett halvår är det val till EU-parlamentet, och då står det klart om vi lyckas behålla våra platser där – det är verkligen på tiden att vi drar upp kvantiteten på debattartiklar och insändare vi skickar till tidningar. 2013 har varit ett otroligt produktivt år, men det är fortfarande egentligen ett fåtal som står för de flesta artiklar som skickas in. Nu ska det bli ändring på det.

Nu ska det bli ändring på det, och därför får ni som är med och skriver också någonting att vinna på det, mer än bara att veta att ni gör gott för partiet.

För varje debattartikel eller insändare du skriver och skickar in till en tidning fram till EU-valet 2014, så får du någon typ av fantastiskt god bakelse.

Så enkelt är det egentligen, mer detaljer nedan. Det räcker alltså med att du skickar in en text, om den sen också publiceras är det en extra bonus. Det viktiga är att den skickas in.

Hur du går tillväga för att få en gratis bakelse:

  1. Skriv en debattartikel eller insändare om precis vad som helst, men nämn Piratpartiet eller Ung Pirat antingen i texten eller signaturen. Få tips om hur du skriver insändare här.
  2. Skicka in texten till en tidning för publicering. Läs mer om hur du kan bli publicerad här.
  3. Skicka också texten till mig på email anton@nordenfur.se, tillsammans med en svensk adress dit du vill ha en bakelse, och eventuell information om allergier, matval, och liknande.
  4. Du får en bakelse på posten, och äter den självklart utan att oroa dig för att jag förgiftat den, för jag är väldigt snäll.

Har du några frågor om tävlingen kan du kommentera nedan eller maila på anton@nordenfur.se. Observera att det här är en helt egenanordnad tävling som varken Piratpartiet eller Ung Pirat har att göra med.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *