Är på Mediadagarna i Göteborg. Har trevligt. Håller på i Piratpartiets monter (H04:12). Dricker kaffe.

Det är spännande att se hur upprörda somliga blir över småsaker. I en något kvällspressig artikel hos Dagens Media ”rasar” tv-branschen över att Piratpartiet är på Meg – och självklart slänger de även in att PP ”köper in sig”. Det är spännande att få den anklagelsen när precis alla utställare betalar för att vara här, och när enda skillnaden mellan oss och den breda majoriteten av utställare är att vår närvaro är crowdfundad av sympatisörer.

Jag sitter i en monter med soffor, kaffe, godis och trevliga människor och tycker det är helt otroligt att en del media fortfarande inte förstår politikens relevans i mediavärlden. Att inga andra partier verkar förstå det, med tanke på att inga andra partier är här.

Jag tänker på tjurskalligheten, oförståelsen, naiviteten, galenskapen i att inte förstå utvecklingen som kommer.

För en tid sedan hölls ett seminarium om framtidens finansiering av filmer. Jag ville föreslå försäljning av VHS-band. Och det värsta är att vi inte är särskilt långt därifrån.

Och genom allt gör media-Sverige mest en Skyler White.

CC0 1.0 To the extent possible under law, the creator has waived all copyright and related or neighboring rights to this work. Terms and conditions beyond the scope of this waiver may be available at this page.

En tanke på “Upprört rasande”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *